Szolgáltatásaink

  • A TranzAKCIÓK.hu portál alapszolgáltatása

Alapszolgáltatás minden banki akció megjelenítése egyszer a mindennapokban a legtöbb ügyfél által, leggyakrabban használt tranzakcionális termékek (tehát bankszámlák, bankkártyák és a hozzájuk kapcsolódó termékek) tekintetében. Ez a publikáció minden bank akciójáról, minden portál látogató számára korlátozás és regisztráció nélkül, folyamatosan elérhető.
Ugyanarról az akcióról az elsőt követő további megjelenés(ek), illetve nem tranzakcionális banki termékek akciói a bankok fizetett igénye alapján lehetséges. Az akciók összehangoltan, egységesen reggel 8 órakor jelennek meg a weboldalon és a Facebookon, továbbá a TranzAKCIÓK.hu AKCIÓFIGYELŐ hírlevelében. Egy nap legfeljebb 4 akció jelenik meg (a hírlevél szolgáltatás áttekinthetősége érdekében).

  • Széles körű akciókereső

Akciókereső oldal sokféle szempont szerint (szabad szavas kereséssel, időrendben listázva, bankonként listázva, banki termékenként listázva, 30 napon belüli, illetve örökös legnézettebb akciók, a legtöbb hozzászólást kiváltó akciók). A legnépszerűbb akciók a főmenüből kiindulva egy külön oldalon is elérhetőek, de az akciókeresőben is megtalálhatók. A TranzAKCIÓK.hu portál csak a 2013. november 27-étől megjelent akciókat közli! Aki korábbi akciókra kíváncsi, az a Bankkártya.hu portálat keresheti fel, ahol egyes bankok akciói előfizetés nélkül, míg más bankok akció előfizetés esetén olvashatók el.

  • Akár napi AKCIÓFIGYELŐ esztétikus HTML formátumú Hírlevél

Legfeljebb napi egy hírlevél, egy hírlevélben legfeljebb 4 akcióval. A hírlevél csak azokon a napokon jelenik meg, amikor új akció kerül publikálásra a TranzAKCIÓK.hu portálon. A hírlevélben – amennyiben éppen nincs megjelenítendő hirdetés – véletlenszerűen választott esztétikus városképek jelennek meg a Föld bármely kontinenséről azt jelképezve, hogy a tranzakcionális szolgáltatások a bankkártya és az internetbank segítségével a világ bármely pontján járva elérhetők.

  • RSS hírfigyelés

Egy korszerű hírportál ma már elképzelhetetlen RSS szolgáltatás nélkül. A TranzAKCIÓK.hu portál RSS híreinek olvasásával az oldalsávon található RSS feliratkozással nyílik lehetőség azoknak, akik ezt az értesítést részesítik előnyben.

  • Reszponzív megjelenés mobil eszközökön (okostelefonokon és tableteken)

A TranzAKCIÓK.hu portál a 2014-ben egyre általánosabbá váló korszerű portáloknál megszokott reszponzív webdizájnnal épült, mely bármely eszközön képes az adott szélességű böngésző ablakban kényelmes olvashatóságot biztosító szövegtördelésre, scrollozás nélkül. Akik a webportált mobil eszközről keresik fel, azok mobileszközre optimalizált, könnyen olvasható felülettel találkoznak, miközben lehetőségük van az asztali gépes felület mobileszközön betöltésére is (illetve az oda-vissza kapcsolásra a fejlécben található “Full”, illetve “Mobil” ikon segítségével).

  • Aktív kapcsolat a látogatókkal, illetve a közösségi portálokkal

A TranzAKCIÓK.hu fórumot biztosít a banki akciók kommentelése céljából, egyben jelentős kapcsolatot tart a közösségi oldalakkal, elsősorban a legelterjedtebb Facebookkal. A legnagyobb közösségi oldal felhasználói bármely akcióról tetszést nyilváníthatnak, megoszthatják azt, illetve Facebook profil nélkül is hozzászólhatnak az egyes akciókhoz, véleményt nyilvánítva róla vagy kérdést feltéve. Az akciók közösségi portálon való megosztására a Facebookon kívül valamennyi közösségi portál felé lehetőség van a cikk tetején található Share gombbal, sőt a ma már ritkuló e-mailes linkküldés is rendelkezésre áll. Cikk megosztására, tetszésnyilvánításra már a címlapon, a cikk bevezetőjében is lehetőség van, továbbá a címlapon egyből látszanak a cikkhez érkezett hozzászólások is. Ezzel a portál biztosítja, hogy a legfrissebb 15 akció olvasói reagálásai már a címlapon egyből áttekinthetőek legyenek, nem szükséges ezért a cikket behívni.

  • TranzAKCIÓK.hu a Facebookon

A TranzAKCIÓK.hu oldal elérhető a Facebookon: http://facebook.com/tranzakciok . Lájkoljon minket Ön is! Köszönjük!

  • Szolgáltatásaink hitelintézeteknek

A hitelintézeteknek kínált szolgáltatásainkról külön oldalon tájékozódhat, így ezeket itt csak felsorolás jelleggel említjük meg:
– akciós cikkek megjelentetése a tranzakcionális termékek tekintetében az első, ingyenes megjelenésen felül is
– a bank akcióira mutató linknek kiemelése a honlap menüsorában és az oldalak alsó sávjában
– tetszőleges (link)tartalom az oldalsávban
– klasszikus hirdetések
– bármi egyéb igényre is nyitottak vagyunk. Keressen minket bátran!

  • Akció bejelentő

A látogató közösség érdekében történő minél teljes körűbb informálódás érdekében lehetőséget biztosítunk Olvasóinknak azon akciók bejelentésére, melyekről – minden törekvésünk ellenére – nem szereztünk tudomást, így a honlapon nem szerepelnek. Az akció bejelentése után ellenőrizzük annak hitelességét (szükség esetén az adott bankhoz fordulunk ezért), majd megjelentetjük az akciót.

  • Ügyfélszolgálat

Olvasóink, Látogatóink a portállal, illetve az abban szereplő akciókkal kapcsolatos kérdésekkel megkereshetnek bennünket e-mailben az info AT tranzakciok.hu e-mail címen, a weboldal e-mail küldő oldalán, illetve a (70) 207 9464-es telefonszámon. Visszajelzéseiket várjuk és örömmel fogadjuk! Minden megkeresésre válaszolunk!