Jelentkezzen banki akciókat küldő ingyenes hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN MINDEN BANKI AKCIÓRÓL EGY HELYEN!

trhuhlA mai kiéleződött versenyben a bankok akciók keretében nyújtják a legnagyobb előnyöket Önnek! Amennyiben nem szeretne lemaradni a legújabb banki akciókról, kérjük regisztráljon hírlevelünkre a lenti űrlapon!

Alapvetően bankszámlával, bankkártyával és elektronikus bankolással kapcsolatos akcióikat közlünk.

Csak akkor küldünk hírlevelet, ha van mondanivalónk, ezen belül több akció esetén is napi legfeljebb egy hírlevelet küldünk.

Megfelelő számú jelentkező esetén a bankok egyedi kedvezményeket is kínálhatnak Olvasóinknak, ezért kérjük, ajánlja hírlevelünket ismerőseinek, barátainak is! Amennyiben később le szeretne iratkozni a hírlevélről, azt bármikor megteheti bármely hírlevél alján elhelyezett linkkel.

Jelentkezzen MOST, hogy ne maradjon le a kedvezményekről!

Figyelem! Ön a kért adatok megadásával és elküldésével az alábbi linken olvasható szabályok figyelembevételével hozzájárul adatainak e szerinti kezeléséhez! (a link új ablakban nyílik meg). Az Ön adatszolgáltatása önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt.

A jelentkezéshez kérjük küldje el nevét és e-mail címét az alábbi címre:

Adatai sikeres elküldését követően megerősítjük a jelentkezését a hírlevél listára. Amennyiben ezt a levelünket nem kapja meg legfeljebb néhány napon belül, kérjük ellenőrizze a SPAM mappáját és ha ott találja meg levelünket, akkor kérjük állítsa be megbízható feladónak az e-mail címcímet, különben nem fogja megkapni hírleveleinket!


Jelentkezés előtt ide kattintva megtekintheti hírlevelünk bemutató mintapéldányát (új ablakban nyílik meg). A hírleveleket a más hírleveleknél is megszokott HTML formátumban kapja majd postafiókjába. A hírlevél fejlécében – amennyiben éppen nincs megjelenítendő hirdetés – minden alkalommal véletlenszerűen választott esztétikus tájképek jelennek meg a Föld bármely kontinenséről azt jelképezve, hogy a tranzakcionális típusú banki szolgáltatások a bankkártya és az internetbank segítségével a világ bármely pontján járva elérhetők.


Adatvédelem: mi betartjuk a törvényeket és nem küldünk kéretlen reklámlevelet (SPAM)! A hatályos törvényeknek megfelelő adatvédelmi szabályzatunk itt olvasható (külön ablakban nyílik meg).

A Bankkártya Kft. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál regisztrált, legális adatkezelő. Adatkezelési száma: NAIH-64404/2013. A hatóság nyilvántartásba vételi határozata innen tölthető le (PDF, 128 kB).

A jelen weboldalt üzemeltető szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Bankkártya Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A szolgáltató székhelye: 1119 Budapest, Etele út 63.

A szolgáltató elérhető az info AT tranzakciok.hu e-mail címen, a (70) 207 9464-es belföldi mobiltelefonszámon és a Bankkártya Kft. 1119 Budapest, Etele út 63.V.45. postacímen.

A szolgáltató adószáma: 12219858-2-43.

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-566274