Hirdetési információk

A TranzAKCIÓK.hu portálon, a hírlevélben vagy a Facebook oldalon minden egyes, tranzakcionális banki termékkel (bankszámla, bankkártya és az ezekhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások) kapcsolatos akció, promóció, nyereményjáték első alkalommal ingyen jelenik meg mindhárom felületen külön-külön. Ehhez a bank részéről nem szükséges sem előfizetés, sem díjfizetés.

Minden további megjelenés (illetve a nem tranzakcionális banki szolgáltatások körébe tartozó akcióval kapcsolatosan már az első megjelenés) díja:

2014. január 1-től VISSZAVONÁSIG csupán: a TranzAKCIÓK.hu Facebook oldalát lájkolók száma szorozva 9 Ft+27% ÁFÁ-val felületenként.

Tipp: Ezáltal Önnek nem kell bekérnie látogatószámra vagy oldalmegjelenésre vonatkozó adatokat, elég csak ránéznie a Facebook oldal lájkolóinak számára és máris tisztában lehet a cikk megjelenésért felszámítandó díjjal.

A “felület” lehet a webportál, a hírlevél vagy a Facebook oldal, de közülük csak az egyik.


Párhuzamos megjelenés igénye (weboldalon + Facebook oldalon egyszerre, hírlevélben + Facebook oldalon egyszerre, weboldalon + hírlevélben egyszerre, weboldalon, hírlevélben és Facebook oldalon egyszerre) esetén a párhuzamos felületek számával (2 vagy 3) szorozni kell a fenti felületenkénti árat!

3 IN 1 AKCIÓ: HARMADOLJA HIRDETÉSI KÖLTSÉGEIT! Amennyiben Ön egy bank képviselője és erre vonatkozó szerződést köt akciós megjelenés céljából a portál kiadójával (melyet elsősorban rendszeres publikáció esetén javaslunk), úgy a fenti díjat a szerződés időtartama alatt az egyes felületeken (webportál, hírlevél, Facebook oldal) biztosított párhuzamos megjelenések alapján mindig csak 1 felület után számítjuk fel, függetlenül attól, hogy az adott megjelenés hány felületen fut (1, 2 vagy 3). Egy megjelenés egy adott napon történő párhuzamos megjelenésre értendő. Az ezen kedvezményt biztosító szerződés havidíj és mindenféle különdíj-és felármentes. További információ: info AT tranzakciok.hu, (70) 207 9464.


Kiemelés: a bank nevének elhelyezése a főmenü bankok szerinti akciós menüjének “KIEMELT BANKOK” szakaszába és kiemelése a láblécben található banki akciós linkek felsorolásában: 2014. január 1-től VISSZAVONÁSIG 29.900 Ft+27% ÁFA/hó. BEVEZETÉSI AKCIÓ visszavonásig: szerződés nélkül is havonta 9.900 Ft+27% ÁFA/hó!


Oldalsáv tartalom: a bank által kért, minden oldalon látható oldalsáv vagy fejléctartalom (cikkek, szöveges linkek) díja a weboldalon és a hírlevélben 2014. január 1-től VISSZAVONÁSIG 14.900 Ft+27% ÁFA/hó/felület. BEVEZETÉSI AKCIÓ visszavonásig: szerződés nélkül is havonta 9.900 Ft+27% ÁFA/hó!


A fentieken felül természetesen lehetőség van a szokásos bannerhirdetések lebonyolítására, melyre minden esetben egyedi árajánlatot adunk.

Szintén egyedi ajánlatot adunk bármilyen más elképzelésre, mely a fentiekben nem szerepel. Kérjük, keressen bennünket bizalommal elképzelésével kapcsolatban az info AT tranzakciok.hu vagy a (70) 207 9464 elérhetőségeken és biztosan találunk megoldást!

Köszönjük!

TranzAKCIÓK.hu szerkesztősége