Bemutatkozás

A TranzAKCIÓK.hu portál egy sok-sok évvel korábbi ötlet alapján született meg 2014. januárjában. Mint a portál neve is mutatja, célja a tranzakcionális termékek (bankszámlák, bankkártyák, illetve a hozzá kapcsolódó termékek) akcióiról, promócióiról, illetve bevezetési kedvezményeiről kíván folyamatosan beszámolni, de nem kíván itt megállni.

Egyrészt a bankok fizetett reklámigénye alapján az alap profilként vállalt tranzakcionális banki termékek akcióin felül további banki termékek akcióiról is beszámol.

Másrészt – ami ennél sokkal fontosabb – a portál jelentős további fejlődés elé néz, amennyiben a hazai internetes közönség, illetve a bankok igényeivel találkozik ez a szolgáltatás. (Az opcionális “további jelentős fejlődést” egyelőre versenytársaink miatt üzleti titokként kezeljük, de a portálnak a tranzakcionális termékek piacán megkerülhetetlen szerepet szánunk, ha erre felhatalmazást kapunk.)

A 2010-es években jelentős sikereket elért kuponos, illetve akciós oldalak egyike sem vett fel pénzügyi termékakciókat a kínálatába – elszámolási és egyéb okok miatt ez nem is várható -, továbbá a TranzAKCIÓK.hu portál 2014-es indulásakor a magyar interneten a Bankkártya.hu portál sok esetben csak előfizetők számára elérhető tartalmán túl – egyáltalán nem volt egy helyen elérhető a hazai bankok akciós kínálata a mindennapokban a legtöbb ügyfél által, leggyakrabban használt tranzakcionális termékek tekintetében.

Ezt az űrt próbálja pótolni a TranzAKCIÓK.hu portál, mely nem csak mindenki számára elérhető, de kifejezetten támogatja is az ügyfelek minél szélesebb körű bevonását a banki akciók körébe azzal, hogy jelentős kapcsolatot tart a közösségi oldalakkal, elsősorban a legelterjedtebb Facebookkal. A közösségi oldal felhasználói bármely akcióról tetszést nyilváníthatnak, Facebook profil nélkül is hozzászólhatnak, véleményt cserélhetnek bármely akcióról, illetve megoszthatják azokat más felhasználókkal, utóbbi esetben a Facebookon kívül valamennyi közösségi portálon, vagy e-mailben is. Erre már a címlapon, a cikk bevezetőjében is lehetőség van, továbbá a címlapon egyből látszanak a cikkhez érkezett hozzászólások is. Mindezek a portál közösségi erejét hivatottak erősíteni. Olyannyira, hogy nagyobb interaktivitás kedvéért a portálon külön bejelentő űrlap készült azoknak, akik valamely, a portálon nem szereplő banki akciót szeretnének bejelenteni.

Mindemellett a TranzAKCIÓK.hu portál már induláskor is jelen van a Facebookon, így kérjük az Olvasókat, a cikkeken felül lájkolják magát a portált is a jobb oldalsáv Facebook modulján keresztül! Köszönjük! Ugyanitt többféle szempont szerint láthatják a legutóbbi, illetve legnépszerűbb akciók folyamatosan frissülő listáit, továbbá itt is jelentkezhetnek a TranzAKCIÓK.hu portál kellemes megjelenésű napi banki akciós hírlevelére (mely csak azokon a napokon jelenik meg, amikor új akció kerül publikálásra a portálon), illetve ugyanitt jelentkezhetnek az RSS olvasóval rendelkező Látogatók is, ha ezt az értesítési módot részesítik előnyben.

Magán a portálon kívül tehát három féle módon is értesülhetnek a banki akciók iránt érdeklődő ügyfelek a friss akciókról. Akik a webportált választják, és azt mobil eszközről érik el, azok mobileszközre optimalizált, könnyen olvasható felülettel találkoznak, miközben lehetőségük van az asztali gépes felület betöltésére is (illetve az oda-vissza kapcsolásra a fejlécben található “Full”, illetve “Mobil” ikon segítségével). A TranzAKCIÓK.hu portál a 2014-ben egyre általánosabbá váló korszerű portáloknál megszokott reszponzív webdizájnnal épült, mely bármely eszközön képes az adott szélességű böngésző ablakban kényelmes olvashatóságot biztosító szövegtördelésre, scrollozás nélkül.

Kérjük a portál Olvasóit, Felhasználóit, osszák meg a portál szerkesztőségével tapasztalataikat a portál bejelentő űrlapján keresztül. Támogatásukat, segítségüket előre is nagyon köszönjük, minden levélre reagálunk!

TranzAKCIÓK.hu portál szerkesztősége – 2014. január