Raiffeisen OneCard hitelkártya akciós értékesítése egyes fővárosi helyszíneken

A Raiffeisen Bank a Budapest területén elhelyezkedő, értékesítésre kijelölt bevásárló központokban, hiper- és szupermarket áruházakban, valamint a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az akció ideje alatt igényelt új OneCard Standard és OneCard Gold Hitelkártyák birtokosait most 5000 forinttal ajándékozza meg, amennyiben teljesítik az ehhez szükséges feltételeket.

Az akció időtartama alatt igényelt OneCard Hitelkártya után a bank 5.000 Ft egyösszegű jóváírást teljesít, amennyiben a kártyabirtokos a hitelkártya szerződés létrejöttét követő 60 nap alatt legalább 25.000 Ft értékben tranzaktál a hitelkártyaszámla terhére.

A tranzakció összegének megállapításakor a bank nem veszi figyelembe azokat a vásárlási tranzakciókat, amelyek akár a kereskedő, akár az ügyfél, akár a bank kezdeményezésére utólagos korrekció alapján jóváírásra kerültek. A kedvezmény jóváírására a tranzakciók végrehajtására megadott 60 napos határidő leteltét követő hónap 25. napjáig kerül sor.

Az akcióban kizárólag olyan ügyfelek vehetnek részt, akik az igénylést megelőző 6 hónapban nem rendelkeztek a Raiffeisen Bank által kibocsátott hitelkártyával, vagy Sokoldalú OKOSkártyával. Az akció kizárólag a főkártya igénylésekre vonatkozik, a társkártya igénylésekre nem. Az igénylés időpontját a Raiffeisen OneCard Hitelkártya igénylőlap és szerződés elnevezésű dokumentum ügyfél általi aláírásának napja határozza meg.

Az akció a 2015. július 1. és szeptember 30. között igényelt OneCard Standard és OneCard Gold Hitelkártyákra vonatkozik.

Ide kapcsolódó hír, hogy 2015. július 20-tól emelkedett a OneCard Gold Hitelkártya éves díja, 8.972 forintról 16.999 Ft-ra.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.