Plusz 2 százalék visszatérítés minden AMEX hitelkártyásnak a KIKA-ban

Az alapszintű visszatérítésen felül további 2 százalékos visszatérítés várja az AMEX kártyabirtokosokat a KIKA-ban az év végéig.

Az akció az OTP Bank által kibocsátott American Express Blue, American Express Gold hitel és American Express Platinum kártyákra vonatkozik, új és meglévő ügyfelekre egyaránt érvényes. A plusz 2 százalékos akciós vásárlási visszatérítés az általános visszatérítéssel együtt kerül jóváírásra a kártyabirtokos hitelszámláján. Az általános visszatérítés mértéke a Blue kártya esetén 1 százalék, a Gold kártya esetén pedig évi 3 millió forintig 1 százalék, afelett 2 százalék. A promóciós jóváírás az év végi visszatérítéssel együtt nem haladhatja meg a vásárlási visszatérítés éves maximumát, mely Blue hitelkártya esetén 30 ezer, Gold hitelkártya esetén pedig 50 ezer forint lehet.

Az American Express Platinum hitelkártya birtokosok és az ahhoz kapcsolódó Platinum, Blue, Gold társkártyával rendelkező ügyfelek a vásárlás értékének 2 százalékával megegyező mértékű Platinum Pontot kapnak forintosítva (1 Platinum Pont = 1 Ft értékben) az általános jóváírással egyidőben. A Platinum Pontok forintosított összege az extra Platinum Pontokkal együtt sem haladhatja meg a hatályos hirdetményben közzétett maximális összeget.

A visszatérítés feltétele, hogy a hitelkártya szerződés az aktuális naptári év december 31-én érvényes legyen és hatályban legyen, továbbá a kártyabirtokos ne kerüljön hátralékba a promóció kezdő időpontja és az aktuális naptári év december 31. közötti időszakban a hitelkártya számlájával.

A 2014. július 1. óta folyamatosan zajló promócióban a C&A üzlethálózat, a LIDL üzletek és a MOL töltőállomások mellett a KIKA újabb kereskedőként jelent meg 2015. július 20-tól. A teljes akciós hirdetmény itt tekinthető meg:

https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/amex_hasznalatosztonzo_reszv_szabaly_CA_LIDL_MOL_20140701_v2.pdf

A promócióban 2015. július 20. óta az alábbi KIKA áruházak vesznek részt:

KIKA BUDAÖRS, 2040 Budaörs Kinizsi utca 5.

KIKA BUDAPEST, 1135 Budapest Lehel u. 51.

KIKA DEBRECEN, 4031 Debrecen Kishatár u. 32

KIKA DECO, 1137 Budapest Szent István körút 30.

KIKA GYŐR, 9012 Győr Királyszék u. 35.

KIKA PÉCS, 7634 Pécs Makay István u. 7.

KIKA SOROKSÁR M5, 1237 Budapest Bevásárló u. 6.

QUATROMOBILI BY KIKA SZEGED, 6724 Szeged Vásárhelyi Pál u. 18.

Az akció visszavonásig tart.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.