Nyoma sincs a hitelkamatnak – K&H Bank hitelkártya akció, 2015. nyár

A K&H banknál most hitelkártyát igénylő ügyfeleknek nem kell hitelkamatot fizetniük sem a hitelkártyás vásárlások, sem a hitelkártyás készpénzfelvételek után, amennyiben azok 2015. szeptember 30-ig visszafizetésre kerülnek. Az akció a más banktól áthozott hitelkeretre is vonatkozik.

Az akció a K&H MasterCard érintő és a K&H World MasterCard plusz érintő hitelkártyákra vonatkozik. A megtakarított hitelkamat összege K&H MasterCard érintő hitelkártya esetén havi 2,72% (évi 32,64%-nak felel meg), K&H World MasterCard plusz érintő hitelkártya esetén pedig havi 2,66% (évi 31,92%-nak felel meg). Az alábbi oldalon ki is lehet kalkulálni, hogy forintra pontosan mekkora ez az összeg: https://www.kh.hu/publish/kh/hu/lakossag/termekek_szolgaltatasok/bankkartyak/hitelkartyak/K_H_MasterCard_PayPass_hitelkartya.html

Ráadásul a K&H MasterCard érintő a piac egyik legmagasabb visszatérítését kínálja: minden vásárlásból 2%-ot kategória és elfogadóhelyi megkötés nélkül belföldön és külföldön. Egyetlen feltétel, hogy a havi vásárlás összege elérje a 20 ezer forintot. A jóváírás legfeljebb 150 ezer forintnyi vásárlásig történhet meg, így maximális összege havi 3000 Ft.

Az akcióban részt vevő másik hitelkártya, a K&H World MasterCard plusz érintő is kínál visszatérítést: 3% jóváírást biztosít minden benzinkútnál történt vásárlás után és 2% jóváírást minden élelmiszerüzletben történt vásárlás után, ráadásul MasterCard Premium Selection program extra szolgáltatásai is igénybe vehetők a segítségével.

Az akció azokra vonatkozik, akik 2015. május 1. és 2015. június 30. között igénylik meg a hitelkártyát.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.