American Express hitelkártya: most 10% visszatérítés a vásárlások után

Az új American Express hitelkártyát igénylők most 10% visszatérítést kapnak az első 10 kártyás vásárlásaik után, sőt az első éves kártyadíjakat is elengedi az OTP Bank.

Visszatérítések a vásárlások után

  • Az akciós 10%-os visszatérítés szabályai szerint az OTP Bank az általános 1% visszatérítésen felül további +9% extra vásárlási visszatérítést biztosít, melynek maximuma American Express Blue esetében 5.000 Ft, American Express Gold esetében 10.000 Ft. Az extra vásárlási visszatérítés jóváírásához minimum 10 db elszámolt, lekönyvelt vásárlási tranzakció szükséges.
  • Az általános (nem akciós) visszatérítés a fő- és társkártya birtokos általi vásárlási tranzakciók kumulált összege valamint a hitelszámla terhére adott szolgáltatói beszedések (közüzemi számlák) összege alapján jár vissza. American Express Blue Hitelkártyák esetében a bank az éves költések alapján annak 1%-át, de maximum évi 30.000 Ft-ot, American Express Gold Hitelkártyák esetében pedig 0-3 millió forintig 1%-ot, 3 millió forint felett 2%-át, de maximum évi 50.000 Ft-ot a decemberi elszámolás a hitelszámlán megtérít.
  • További +2% vásárlási visszatérítés jár a MOL töltőállomásokon, valamint a Lidl és a C&A üzletekben történő vásárlások után.

Az éves kártyadíjakkal kapcsolatos szabályok

  • Az első éves kártyadíjat akkor nem kell megfizetni, ha (a 2015. június 30-ig kötött hitelkártya szerződések esetében 2015. augusztus 31-ig, a 2015. július hónapban kötött hitelkártya szerződések esetében pedig 2015. szeptember 30-ig elszámolt) kártyás vásárlások és készpénzfelvételi tranzakciók együttesen American Express Blue hitelkártyával elérik vagy meghaladják a 120 ezer forintot, American Express Gold hitelkártyával pedig a 210 ezer forintot. A feltétel teljesítéséhez legalább egy vásárlási tranzakció szükséges. Amennyiben a feltételek nem teljesülnek a megadott határidőig, a bank egyszeri, promóciós díjat számít fel, melynek mértéke American Express Blue esetében 3.350 Ft, American Express Gold esetében pedig 8.240 Ft.
  • A fenti akcióban igényelt hitelkártyák mellé a társkártya első éves díja feltétel nélkül díjmentes. A megtakarítás mértéke American Express Blue társ-hitelkártya esetében 2.990 Ft, American Express Gold társhitelkártya esetében pedig 8.680 Ft. American Express Blue hitelszámlához csak American Express Blue társkártya, míg American Express Gold hitelszámlához American Express Blue és American Express Gold társkártya is igényelhető.

További információk és jelentkezés:

https://www.otpbank.hu/portal/hu/Hitelkartyak/Amex_akcio

Az igénylési akció 2015. május 26-tól visszavonásig, de legkésőbb 2015. július 31-ig tart.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.