AXA World MasterCard társkártya akció – 2015. tél

Jóváírja az AXA Bank azon AXA World MasterCard társ bankkártya kibocsátási és első éves díját, amelyet bármely OKÉ 3 vagy OKÉ 4 bankszámlával és AXA World MasterCard bankkártyával rendelkező ügyfél igényel és a társkártyával a gyártási díj terhelésétől számított 45 napon belül legalább egyszer vásárol a birtokosa érintéses fizetéssel.

A megtakarítás mértéke összesen OKÉ 3 bankszámla esetén 24.900 Ft, OKÉ 4 bankszámla esetén 16.000 Ft.

Az akció 2014. december 9‐től visszavonásig tart.

További részletek:

A jóváírás legkorábban 2015. február 1. és 2015. február 15. napjai között történik meg, abban az esetben, ha a jóváírás időpontjában az ügyfél élő bankszámla szerződéssel rendelkezik és ahhoz a kampányidőszakban igényelt, aktivált állapotú társkártya is  tartozik.

A jóváírás lehetőségének figyelése a bank nyilvántartása alapján a bankkártya  igénylésének időpontjától számított 90. napon történik meg utoljára, vagyis azon ügyfelek, akik ezen az időszakon belül nem teljesítik a jóváírás fent meghatározott feltételeit, a későbbiekben erre már nem lesznek jogosultak.

Az akció csak már meglévő AXA World MasterCard® típusú bankkártya mellé igényelt, új AXA World MasterCard® társkártya igénylésére vonatkozik. Meglévő bankkártyához  kapcsolódó társkártya valamilyen okból történő újragyártása, illetve elveszett/ellopott  bankkártya helyett ugyanolyan típusú társkártya igénylésére az akció nem vonatkozik.

A kedvezmény nem vehető igénybe a fentiekben felsorolásra nem került bankszámlákhoz kapcsolódó bankkártya típusokhoz.

Az akció azon társkártya igénylésekre vonatkozik, melyek az akció időtartama alatt a bank nyilvántartásai szerint a bankhoz beérkeznek. Bankhoz beérkezettnek minősül:

‐ Telefonos Ügyfélszolgálaton keresztül megadott bankkártya igénylés esetén a telefonhívásban a Bank ügyintézője által visszaigazolt bankkártya igény rögzítésének időpontja,

‐ papír alapú igénylés esetén a bankkártya igénylő nyomtatvány bank ügyintézője általi személyes átvételének, ‐ postai beküldés esetén a levél érkeztetésének időpontja.

A bank előzetes meghirdetés nélkül, azonnali hatállyal jogosult az akciót módosítani vagy azt hirdetmény útján visszavonni.

A kampányban nem vehetnek részt a bankkal tulajdonosi‐, munka‐, megbízási‐, vállalkozási‐ vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek, valamint ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.