Ajándék desszert vagy cappuccino OTP bankkártyásoknak az Akvárium Klubban

Aki ebéd menüjét OTP Maestro vagy MasterCard bankkártyával fizeti az Akvárium Klubban, azt meghívják egy desszertre vagy egy cappuccinóra minden hétköznap 12 és 15 óra között.

“OTP Bank Aqua Bistro ebéd” promócióban minden érvényes, az OTP Bank által kibocsátott, helyszínen történő fizetésre alkalmas MasterCard® vagy Maestro® bankkártyával (betéti illetve hitelkártyával) fizető személy részt vehet amennyiben napi menüt rendel. A választható ajándék 1 capuccino vagy 1 adag, az Aqua Bistro étlapján szereplő és készleten lévő desszert. Az ajándékok közül minden napi menü mellé egy választható.

A kedvezmény akkor is érvényes, ha egy bankkártyával több menü kerül kifizetésre. Az ajándék szabadon átruházható, de készpénzre vagy kedvezményre nem váltható be, illetve későbbi alkalommal nem érvényesíthető.

A nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a szervező viseli.

A promócióban történő részvétel önkéntes.

Amennyiben technikai okok miatt a választható ajándékok egyike sem érhető el, a szervező nem kötelezhető annak más tétellel való helyettesítésére.

Az Aqua Bistro étterem címe: Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12.

A promóció 2014. november 1-től visszavonásig tart és munkanapokon 12 és 15 óra között érhető el. Az akció visszavonásáról az Aqua Bistro dolgozóinál lehet érdeklődni.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.