10% jóváírás elektronikai áruházakban CIB hitelkártyával végzett vásárlások után

Az év végéig bármely elektronikai áruház kategóriába eső üzletben CIB hitelkártyával végzett vásárlás után 1% helyett 10%-os jóváírást kap a hitelkártya birtokosa a hitelkártya számláján. Ezért még hitelkártyát is érdemes igényelni, hiszen az árának többszöröse is összeszedhető.

Emellett további 7 üzleti kategóriában történt vásárlások után az eddig is biztosított 1%-os jóváírást is megkapja a hitelkártya birtokosa. A jóváírás maximális összege az akciós időszakban a negyedévente elérhető 5 ezer forint helyett az akció ideje alatti negyedévben 15 ezer forint, mind a 8 üzletkategóriát beleértve.

A visszatérítés feltétele, hogy az CIB Hitelkártyával történt vásárlások összértéke az adott naptári negyedévben elérje a minimum 60 ezer forintot a 8 üzleti kategóriában.

A 10% visszatérítés csak azon üzletekben vásárolt műszaki cikkekre vonatkozik, melyek a 5251, 5732 és 5734 kereskedelmi kód szerinti besorolásba tartoznak.  A nagyobb élelmiszer áruházak kereskedelmi besorolása nem tartozik ebbe a kategóriába.

A CIB Café Hitelkártya csak az Espresso Szolgáltatási Csomag megvásárlásával együtt biztosít jóváírást. Az Espresso Szolgáltatási Csomag havi díja a 2014. október 1-én hatályos kondíciók szerint 300 Ft minden megkezdett hónap után.

Az akció 2014. október 1. és december 31. között tart.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.