Új kedvezmények a Raiffeisen OneCard betéti és hitelkártyákkal

Több mint dupláját adja az eredeti kedvezménynek november végéig a Líra könyv, a Butlers üzleteiben pedig 10.000 Ft után 1.000 forintos ajándékutalvány jár, amennyiben az ügyfél OneCard bankkártyával fizet. Emellett ismertetjük a negyedév állandó kedvezményeit is.

A szokásos 7% helyett 15% azonnali kedvezményt biztosítanak könyveik árából OneCard kedvezményadó partneri matricával ellátott Líra Könyv üzletek, amennyiben a vásárló OneCard betéti vagy hitelkártyával fizet. A kedvezmény csak könyvek vásárlása esetén érvényes (kivéve akciós könyvek és tankönyvek), és más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze. A kedvezmény az online felületen megrendelt könyvek személyes átvételekor nem vehető igénybe.

Az akció 2014. október 15-től 2014. november 30-ig szól.

A BUTLERS bármely magyarországi üzletében 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 1.000 Ft-ot visszakap a vásárló pénztárnál levásárolható ajándékutalvány formájában a OneCard kártya felmutatásával, vagy a http://www.butlers.hu webshopban a BUTLERS_ONECARD_1410 kuponkóddal.

Az így kapott utalvány 48 óra elteltével válik beválthatóvá és egy évig érvényes.

A kedvezmény nem vonható össze más promóciók engedményeivel.

Ennek az akciónak nem közölte a határidejét a bank az OneCard honlapon, így visszavonásig érvényes.

Emellett az OneCard hitelkártya általános pénzvisszatérítést is nyújt, minden hitelkártyás vásárlásból vagy csoportos beszedésből 1% mértékben. Amennyiben azonban a hitelkártya birtokosa elvégezte az ingyenes regisztrációt az adott negyedévben a nagyobb kedvezményekért, akkor bármelyik élelmiszerboltban, hipermarketben vagy szupermarketben 3% visszatérítést kap, továbbá minden negyévben más-más üzletkategóriában 5% visszatérítést. Évente október 1-től december 31-ig (így a 2014-es év hátralévő hónapjaiban is) ruházat, divatáru és cipő vásárlása esetén jár az 5%-os visszatérítés. A 3 és az 5 százalékos kategóriában kategóriánként legfeljebb 5.000 forintot, az 1 százalékos kategóriában legfeljebb 30.000 forintot térít vissza a bank az adott negyedév vásárlásai, csoportos beszedései után.

Emellett az OneCard hitelkártya és betéti bankkártya állandó kedvezményeket is biztosít birtokosának. Ezek a kedvezmények az alábbiak:

  • 8 Ft/liter, 10% shop és 20% gépi mosatás kedvezmény az Agipnál
  • 15% kedvezmény a Burger King éttermeiben
  • 2% kedvezmény a CBA üzleteiben
  • 7% kedvezmény a Líra Könyv üzleteiben
  • 15% kedvezmény a Marionnaud üzleteiben
  • 20% kedvezmény az Optic World szemüvegszalonokban
  • 6% kedvezmény meghatározott, 1 év hűségidős Telekom otthoni szolgáltatásokra; – akár 10.000 Ft mobiltelefon kedvezmény a Telekomtól
  • 10% Casco és utasbiztosítás, 5% jogvédelem és 3% Med Help vagy MediQa egészségbiztosítás kedvezmény az Uniqa Biztosítónál
  • 10% a saját szervezésű belföldi és külföldi utak földi szolgáltatásainak az árából, valamint az MSC hajóutak árából a Vista utazási irodánál

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.