Új és meghosszabbított díjakciók a CIB Kártyázó számlacsomagjaiban

Saját számlák közötti átvezetéssel és az SMS szolgáltatással kapcsolatos díjtételeket enged el a CIB az év végéig, továbbá nem számít fel díjat a Kártyázó számlacsomagokra történő váltás nyomán.

2014. október 14-től mindegyik Kártyázó számlacsomagban ingyenes az ügyfél CIB Banknál vezetett saját számlái közötti átvezetés a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton (a megtakarítás mértéke tranzakciónként 113 Ft), továbbá szintén ingyenes papír alapon és Magnifica Bankárnál (a megtakarítás mértéke tranzakciónként 0,11%+113 Ft, minimum 282 Ft, maximum 5645 Ft).

Ez az akció 2014. október 31-től 2014. december 31-ig tart.

Emellett a Kártyázó számlacsomagokban a CIB Mobilbank SMS szolgáltatás egyes díjai is ingyenesek a meghosszabbított akció keretében.

A Biztonsági SMS üzenetek küldése a CIB bankkártyával végzett tranzakciókról  (kártyafigyelő szolgáltatás keretében) 59 Ft/hó helyett ingyenes a CIB Kártyázó Médium Számlacsomagban és a CIB Kártyázó Maximum Számlacsomagban. Mindkét számlacsomagban az akció ideje alatt ingyenesek az SMS-ek is, így SMS-enként 25 Ft takarítható meg.

A fentieken túl az SMS üzenetek küldése a bankszámlán történt terhelésekről és jóváírásokról (számlafigyelő szolgáltatás keretében) a CIB Kártyázó Maximum Számlacsomagban ingyenes (236 Ft/hó helyett). A számlacsomagban az akció ideje alatt ingyenesek ezek az SMS-ek is, így SMS-enként 25 Ft takarítható meg.

Az SMS szolgáltatással kapcsolatos akciók 2014. október 31.. helyett meghosszabbítva, 2014. december 31-ig tartanak.

Végül a CIB Bank elengedi a bankszámla csomag váltás díját is az akciós időszak alatt, mellyel 1129 Ft takarítható meg.

Ez az akció 2014. szeptember 1-től 2014. december 31-ig tart.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.