Most 5000 Ft jóváírás jár a Raiffeisen hitelkártyához, de csak ha itt igényli

A Raiffeisen Bank új hitelkártya igénylések esetén 5 ezer forintot jóváír a hitelkeret terhére, ha a kártyabirtokos legalább 25 ezer forint értékben költ az első 60 napban. Az akció csak azokra a hitelkártyákra vonatkozik, melyeket a cikkben közölt helyszíneken igényelnek!

A Raiffeisen Bank akciója az alábbi helyszíneken igényelt új Raiffeisen hitelkártya igénylésekre vonatkozik:

 • Kika Lakberendezési Kft. hitelkártya értékesítésre kijelölt üzletei,
 • CBA hitelkártya értékesítésre kijelölt üzletei
 • Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér.

Az akció új OneCard Standard vagy OneCard Gold Hitelkártyákra vonatkozik Az akcióban kizárólag azok az ügyfelek vehetnek részt, akik a OneCard Standard vagy OneCard Gold Hitelkártya igénylést megelőző 6 hónapban nem rendelkeztek Raiffeisen Bank által kibocsátott Hitelkártyával, vagy Sokoldalú OKOSkártyával. Az akció kizárólag a főkártya igénylésekre vonatkozik, a társkártya igénylésekre nem. Az igénylés időpontját a Raiffeisen OneCard Hitelkártya igénylőlap és szerződés elnevezésű dokumentum ügyfél általi aláírásának napja határozza meg.

A jóváírás teljesítésének feltétele, hogy a kártyabirtokos a hitelkártya szerződés létrejöttét követő 60 nap alatt legalább 25 ezer forint értékben végezzen tranzakciót a hitelkártya-számla terhére. A tranzakció összegének megállapításakor a bank nem veszi figyelembe azokat a vásárlási tranzakciókat, amelyek akár a kereskedő, akár az ügyfél, akár a bank kezdeményezésére utólagos korrekció alapján jóváírásra kerültek. A kedvezmény jóváírására a tranzakciók végrehajtására megadott 60 napos határidő leteltét követő hónap 25. napjáig kerül sor.

Az akció 2014. október 1-től 2014. december 31-ig érvényes.


Hozzászólások


Most 5000 Ft jóváírás jár a Raiffeisen hitelkártyához, de csak ha itt igényli
— 2 hozzászólás

  • Kedves Edit!

   Köszönjük érdeklődését! Jelenleg ezen az oldalon sajnos nem tudunk Önnek hitelkártyát kínálni, ezért javasoljuk, hogy közvetlenül a kiválasztott bankhoz forduljon! Köszönjük megértését, egyben elnézést kérünk a kellemetlenségekért!

   Üdvözlettel:

   Homa Péter
   szerkesztő
   TranzAKCIÓK.hu

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.