Díj jóváírási akció új Raiffeisen hitelkártyák mellé az év végéig

A Raiffeisen bankfiókban újonnan igényelt és 2015. január 24-ig aktivált OneCard Standard vagy OneCard Gold Hitelkártyákhoz Cardif Hitelfedezeti Biztosítást is igénylő ügyfeleknek az első 3 havi zárási díjat és az első 3 havi Cardif Hitelfedezeti Biztosítási díjat jóváírja a hitelintézet.

A megtakarítás mértéke 3×599 Ft havi zárási díj és a választott hitelfedezeti biztosítási csomagtól függően a havi záráskor felhasznált hitelkeret 3×0,69%-a (Alap csomag), 3×0,49%-a (Senor 1 csomag), vagy 3×0,39%-a (Senior 2 csomag). (Tehát például minden hónap zárásakor 100 ezer forintos felhasznált hitelkeret és Senior 1 biztosítási csomag esetén a megtakarítás mértéke 3.267 Ft.)

Az akcióban kizárólag azok a főkártyabirtokos ügyfelek vehetnek részt, akik a kártyaigénylést (pontosabban a Raiffeisen OneCard hitelkártya igénylőlap és szerződés aláírásának napját) megelőző 6 hónapban nem rendelkeztek élő hitelkártya-számlával a Raiffeisen Banknál. A jóváírásra a OneCard Standard vagy OneCard Gold Hitelkártyához kapcsolódó hitelkártya-számlán egy összegben kerül sor 2015. március 31-én.

Az akció 2014. október 1-től 2014. december 31-ig tart.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.