Raiffeisen Üdvözlet Lekötött betét akció az ALBA Takarékszövetkezet ügyfeleinek

Dunaújvárosban, Székesfehérváron, Oroszlányban, Móron és Várpalotán várja az ALBA Takarékszövetkezet ügyfeleit a Raiffeisen Bank évi 4%-os kamattal a 2 hónapos betétlekötés első futamidejére. Mellé kötelező a bank által meghatározott számlacsomagokra történő szerződéskötés is.

Azok számára, akik a betétlekötést megelőző 6 hónapban nem rendelkeztek semmilyen Raiffeisen lakossági bankszámlával, DíjNullázó Plusz, DíjNullázó 2.0, vagy Aktivitás 2.0 számlacsomagra, esetleg Premium Gold számlacsomagra vagy Kiemelt Plusz Dolgozói Csomagra történő szerződés esetén kiemelt kamattal várja a hitelintézet.

A kamat a 2 hónapos betétlekötés első futamidejére évi 4,00%. A Raiffeisen Üdvözlet Lekötött Betétben minimum 200 ezer, legfeljebb 10 millió forint helyezhető el. Az elhelyezhető összeg a lekötési megbízás megadásakor, illetve a lekötés hónapját megelőző naptári hónap utolsó banki munkanapján nyilvántartott összesített megtakarítási állományok különbsége lehet, tehát érdemes a számlanyitást követően azonnal lekötni a befektetésre szánt pénzt.

A Raiffeisen Üdvözlet Lekötött Betét kizárólag az alábbi Raiffeisen bankfiókban igényelhető:

2400 Dunaújváros, Vasmű út 39.

2840 Oroszlány, Rákóczi út 26.

8000 Székesfehérvár, Palotai út 1.

8000 Székesfehérvár, Távírda utca 1.

8060 Mór, Deák Ferenc utca 2.

8100 Várpalota, Szabadság tér 5.

Az akciós ajánlat 2014. szeptember 22-től visszavonásig szól.

További részletek:

A bank összesített megtakarítási állománynak tekinti az ügyfél Raiffeisen forint és deviza bankszámláinak, lekötött betéteinek, valamint Raiffeisen Banknál vezetett értékpapírszámláinak összesített záró állományát. Deviza esetén a bank a lekötés napján, illetve a lekötés hónapját megelőző naptári hónap utolsó banki munkanapján érvényes saját deviza közép árfolyam szerint forintra átszámított összeggel kalkulál.

Amennyiben a Raiffeisen Üdvözlet Lekötött bármely fent leírt feltétele nem teljesül, Ügyfél az akciós kamatra nem jogosult, és a 4,00% helyett csak 2,00%-os kamatot kap.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.