Ingyenes vagy féláras az első éves kártyadíj: új AMEX kártyaigénylési akció az OTP Banktól

A kedvezmény akkor jár az ügyfélnek, ha teljesíti a bank által előírt -, a nem akciós kedvezménynél kedvezőbb összegű – ATM készpénzfelvételi vagy vásárlási költést, feltéve, hogy legalább egy vásárlási tranzakció szerepel köztük. Ha az ügyfél nem teljesíti azt, akkor is csak legfeljebb az első éves kártyadíj felét kell kifizetni.

Az akció kizárólag azokra az új szerződésekre vonatkozik, melyeket az akció ideje alatt kötnek meg. A meglévő hitelkártya szerződésekre ez az akció nem terjed ki (de azokra egy hasonló állandó kedvezmény érhető el).

Az akció időszaka alatt kötött új American Express Blue hitelkártya szerződések esetében a főkártya éves díja 0 Ft, amennyiben a kártyás vásárlások és készpénzfelvételi tranzakciók értéke együttesen eléri, vagy meghaladja a 150.000 forintot a 2015. május 31-ig elszámolt tételekre vonatkozóan. A feltétel teljesítéséhez legalább egy vásárlási tranzakció végrehajtása szükséges. A megtakarítás mértéke 3.360 Ft.

Amennyiben a fenti feltétel nem teljesül, úgy a bank 2015. júniusában az első éves kártyadíj felét terheli be a hitelkártya számlára, melynek az összege 1.680 Ft, így a megtakarítás mértéke 1.680 Ft.

American Express Gold hitelkártya esetén az ingyenes éves díjhoz 300.000 forintot kell elkölteni a 2015. május 31-ig elszámolt tételekre vonatkozóan. A feltétel teljesítéséhez legalább egy vásárlási tranzakció végrehajtása szükséges. A megtakarítás mértéke 8.260 forint.

Amennyiben a fenti feltétel az American Express Gold kártya esetében nem teljesül, úgy a bank 2015. júniusában az első éves kártyadíj felét terheli be a hitelkártya számlára, melynek az összege 4.130 Ft, így a megtakarítás mértéke 4.130 Ft.

Az akció 2014. szeptember 15-től 2014. november 23-ig tart.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.