Hívd meg barátodat és nyerjetek a Multiponttal

Aki Multipont bankkártya vagy törzsvásárlói kártya birtokosként meghívja barátait, és közülük legalább egy fő csatlakozik a Multipont Programhoz, akkor 50 Multipontot kap a meghívó, a csatlakozott ismerősöknek pedig mindegyike megkapja az 50 pontot, garantált ajándékként. Ezen felül nyereménysorsoláson élményautózás, wellness hétvége, továbbá Dockyard utalványok és páros mozijegy is gazdára találnak a játékosok között.

A Multipont törzsvásárlói rendszer tagjai most meghívhatják legalább 1, legfeljebb 10 barátjukat a Multipont Programba. Ha legalább az egyikük 7 napon belül, de legkésőbb 2014. november 30-ig beregisztrál, akkor a meghívó tag 50 pontot kap ajándékba, továbbá részt vesz a nyereménysorsoláson is. Minél több meghívott barát regisztrál be a programba, annyiszor nagyobb eséllyel indul a meghívó a sorsoláson.

Minden meghívott új Multipont programhoz 2014. november 30-ig csatlakozó tag is 50 ajándék pontot kap és részt vehet a sorsoláson. Olyan játékos is lehet meghívott, akinek már van Multipont törzsvásárlói vagy bankkártyája, de azt még nem regisztrálta a Multipont weboldalán.

Akinek még nincs Multipont kártyája, az igényelhet egyet online 2014. október 20. és 2014. november 30. között, amellyel szintén részt vesz a sorsoláson, illetve meghívhatja barátait is a sikeres kártyaigénylést követően.

A nyereményjáték időtartama alatt beérkezett érvényes tranzakciókat (meghívások, regisztrációk) a szervező informatikai rendszerében rögzíti és azok közül a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolás útján, közjegyző jelenlétében sorsolja ki a nyerteseket. A sorsolás időpontja: 2014. december 4. 14:00. A sorsolás nyilvános, helyszíne a lebonyolító székhelye: 1037 Budapest, Seregély u. 3-5.

Az extra ajándékok a következők:

  • 50 db Cinema City páros mozijegy, bármely hagyományos, nem digitális 3D mozifilmre, mely a sorsolást követő 3 hónapon belül beváltható a Cinema City bármely mozijában. (az utalvány lejárati ideje: 2015.02.15.)
  • 10 db Dockyard vásárlási utalvány, (az utalvány lejárati ideje: 2015.01.02.)
  • Wellness hétvége 2 fő részére, tartalma: 2 éjszaka szállodai elhelyezés kétágyas szobában a Kék Duna Wellness szállodában, félpanzió, a wellness részleg korlátlan használata, fürdőköpeny bekészítés, és helyi idegenforgalmi adó. Lejárati idő: 2015. február 15. a kiemelt karácsonyi és szilveszteri időszakok (dec. 20 – jan. 4. között) kivételével,
  • élményautózás 2 fő részére Michelisz Norbival, Európa-kupa és többszörös világbajnoki futamgyőztes magyar autóversenyzővel

A meghívás játékoldal: http://www.multipont.hu/hivdmegbaratodat

játékszabályzat:

https://multipont.hu/sites/default/files/Multipont_hivdmegbaratodat_szabalyzat.pdf

A nyereményjáték időtartama: 2014. szeptember 25. 12. óra 00 perc – 2014. november 30. 23. óra 59 perc

További részletek:

A nyeremények másra át nem ruházhatóak és készpénzre nem válthatóak. A nyereményekhez tartozó esetlegesen felmerülő adóterheket a szervező viseli. A nyerteseket a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli sem adó, sem járulékfizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások őket terhelik (pl. a nyeremény átadásának helyére és az onnan való hazautazás költsége, stb.).

Egy e-mail címre csak egyszer érkezhet meghívó, függetlenül a Meghívók számától. Akinek már van online regisztrált Multipont kártyája, az csak meghívóként vehet részt a játékban.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a MOL Nyrt. Kiskereskedelem és Társasági Kommunikáció szervezeteinek munkatársai, a Multipont Program Zrt., az Addict Interactive Kft., a Café Reklám Kft., a Café Next Kft tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, továbbá az OTP Travel Kft., a Dockyard üzletlánc és a Cinema City tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, és ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvben 2013. évi V. törvény (Ptk.) 8:1. § (1) bek. 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.