Készpénzfelvételi akció Auchan-kártyával

one_150Az Oney Magyarország megjutalmazza a legaktívabb Auchan kártyát használó ügyfelét 3 darab 15.000 Ft értékű Auchan Ajándékkártya egyikével.

.

Az akció végén 15.000 Ft-os Auchan Ajándékkártyát nyer az az ügyfél,
– aki 2014.07.01 – 07.31. között, egy összegben a legmagasabb készpénzösszeget veszi fel
Auchan-kártyájáról vagy
– aki a 2014.07.01 – 07.31. között valamennyi készpénzfelvételi alkalmat tekintve, összesen a
legmagasabb készpénzösszeget veszi fel Auchan-kártyájáról vagy
– aki 2014.07.01 – 07.31. között a legtöbb alkalommal használja Auchan-kártyáját
készpénzfelvételre.

Az akció részletei ITT.

 


Hozzászólások


Készpénzfelvételi akció Auchan-kártyával
— 7 hozzászólás

 1. Érdeklődni szeretnék, hogy nagyobb összegű készpénz felvételt hol és hogy indíthatom el. Már rendelkezem Auchan kártyával, hol tudok és mennyi a legnagyobb összeg amit kívehetek a kártyáról, és havi törlesztéssel tudnám visszafizetni. Arról van szó, hogy a kocsim totálkáros lett,nézegetem a használt kocsikat, mivel mozgássérült betegség miatt szükségem lenne a kocsira,. Tájékoztatást kérnék a pénzfelvételről.

  • Tisztelt Szabó Sándorné!

   A bármely ATM-ből felvehető összeget az alábbi feltételek befolyásolják:

   – a jelenlegi hitelkártya egyenlege és a hitelkeretének különbsége (ennyit tud legfeljebb felvenni)
   – ezen belül 200 ezer Ft-os, vagy az alatti összegű engedélyezett hitelkeret alatt csak a hitelkeret 60%-a vehető ki havonta (200 ezer Ft feletti engedélyezett hitelkeret esetén 100%)
   – amennyiben kártyája fél évnél nem régebbi, úgy a felhasználható hitelkeretének csak 50%-a vehető ki készpénzben
   – a felvehető összeget végül az ATM is befolyásolja, az OTP ATM-jeiben például csak 100 ezer forintot tud felvenni egy tranzakcióval, a CIB sok ATM-jében pedig csak 200 ezer forintot. A tranzakciók ugyan többször ismételhetők, de akkor többször meg is kell fizetnie a 3%, minimum 650 forintos díjat is. A többi bank ATM-jéből egyszerre 400, illetve 800 ezer forint is felvehető. A 800 ezer Ft a Budapest Bank és a Citibank ATM-jeinél biztosan elérhető egy tranzakcióval.

   ATM készpénzfelvétel helyett inkább javasoljuk a kártyás vásárlást (ha van rá lehetőség), mert azt 50 ezer Ft feletti tranzakció esetén kedvezőbb kondíciókkal fizetheti vissza 3 hónap alatt, amennyiben a tranzakciót követően erről egyeztet a bank telefonos ügyfélszolgálatával a 06 1 888 0000 telefonszámon, ráadásul díjmentes.
   VAGY választhatja a Készpénzforrás nevű szolgáltatást, ahol a rendelkezésére álló pénzt átutalják az Ön bankszámlájára. Itt annyi az előny a készpénzfelvételhez képest, hogy megspórolja a készpénzfelvétel 3%-os (de minimum 650 forintos) díját, az átutalás ugyanis ingyenes. További információk a Készpénzforrás szolgáltatásról:
   https://www.oney.hu/rogton-kolcson-auchan-kartyaval-dijmentesen

   Remélem, segíthettem Önnek!

   Üdvözlettel:

   Homa Péter
   szerkesztő,
   TranzAKCIÓK.hu

 2. Érdeklődni szeretnék egy dolog iránt. A testvérem felvett az oney banknál 200.000ft-ot. 30.000ft-tal törleszti havonta és a kártyája egyenlege lement minusz 420.000ft-ba. Hol lehet a probléma?

  Válaszukat elore is köszönöm!

  • Tisztelt Halász Úr!

   Konkrétumok nélkül sajnos nem tudunk válaszolni a bejegyzésére, hiszen kellene tudni a pontos időpontot, a törlesztések időpontját és a termék pontos nevét.

   De mindez nem is olyan fontos, hiszen ezt közvetlenül az Oney-nál is meg tudják kérdezni, ahol nyilván szívesen elmagyarázzák a testvérének, hogy hogyan jött ki ez az összeg.

   Kérem, vegyék figyelembe, hogy a hitelkártyának a piacon elérhető legmagasabb a hitelkamata, ami szintén hozzájárulhat a tartozás növekedéséhez.

   Hozzászólását köszönjük!

   Üdvözlettel:

   Homa Péter
   szerkesztő
   TranzAKCIÓK.hu

 3. Üdvözlöm Önöket!
  Szeretném megkérdezni, hogyha a kártyával szeretnék 50.000,-Ft-ot kivenni, annak mik a következményei? Hogy fizetek, mennyit havonta?

  Köszönettel: Széman Miklósné

 4. Tisztelt Széman Miklósné!

  Levelére sajnos nem tudunk választ adni, kérjük legyen szíves a bankjához forduljon a kérdésével.

  Köszönettel:

  Homa Péter
  szerkesztő,
  TranzAKCIÓK.hu

  • Köszönöm szépen a válaszát, én nem írtam, hogy az Auchan kártyával történő kp felvétellel mik a feltételek.

   Üdvözlettel: Széman Miklósné

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.