10 000 Ft készülékkedvezmény OneCard kuponnal

Telekom1405092014. május 9-től visszavonásig, de legkésőbb június 8-ig tartó akcióban a Telekom webshopjában történő rendelés esetén 10 000 Ft kedvezményt biztosít a Telekom szinte valamennyi okostelefon árából, havidíjas új vagy meglévő, lejárt hűségidejű hang előfizetéssel, 2 év hűségidő vállalásával. A kedvezmény igénybevételéhez vásárláskor a “kosár” oldalon a “kuponbeváltás” résznél adható meg a OneCard hírlevélben kapott kuponkód.

A kedvezmény a mindenkori akciós készülék árlistákban szereplő, a választott konstrukciónak megfelelő online készülékárakból érvényesíthető. IPhone vásárlása esetén nem vehető igénybe.

Az ajánlat természetes személyek által, okostelefon vásárlással egybekötött új és lejárt hűségidejű havidíjas hang-előfizetéssel, 2 év hűségidő vállalása esetén vehető igénybe. A kedvezmény egyszeri alkalommal, maximum egy készülék, az adott készülék vételárának, illetve részletfizetésre történő vásárlás esetén a kezdőrészlet erejéig vehető igénybe. A készülék vételárát, illetve a kezdőrészletet meghaladó értékű kupon esetén a nem érvényesíthető kedvezmény összege más vásárláshoz nem használható fel, további részletekbe nem számítható be, illetve azt a Telekom készpénzben nem fizeti ki.
A kupon beváltásával egyidejűleg a Kapcsolat Pontok beváltására nincs lehetőség.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.