Forbes magazin éves előfizetés 30% kedvezménnyel

Forbes_30012 lapszámos előfizetés – 30% kedvezménnyel – vásárlása esetén az OTP Klub most és beviszi a Gourmet Fesztiválra!

A Forbes magazin – 2014. április 3. és 2014. április 30. – között egy éves előfizetése esetén a promóciós időszakban az előfizetés ára tartalmaz 1 db 1 fő részére szóló belépőjegyet a budapesti Gourmet Fesztiválra!

A regisztrációt követő napokban az OTP Klub e-mailben vesszi fel Önnel a kapcsolatot, ahol nyilatkozhat arról, hogy milyen néven veszi igénybe belépőjegyet.

A belépőjegy névre szóló, de átruházható. A belépőjegyről való lemondás nem változtat az előfizetés árán.

Gourmet Fesztivál Budapest,
Millenáris Park, május 30-június 1.
www.gourmetfesztival.hu 

A kedvezményes előfizetés igénybe vételéhez nem kell mást tennie, mint ellátogatni a www.forbes.hu/elofizetes oldalra és az „OTP2014Forbes” promóciós kód megadásával leadni megrendelését.

*Kedvezmény mértéke a hírlapárusoknál érvényes fogyasztói árhoz képest értendő. Az ajánlat csak belföldi megrendelésre érvényes és nem vonható össze egyéb, a kiadó által meghirdetett akciókkal. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Forbes

1917-ben az Egyesült államokban alapított üzleti magazin.
Napjainkban a világ 43 országában jelenlévő, legdinamikusabban fejlődő média márka. Kiadványunk az üzleti élet sikeres és befolyásos szereplőit mutatja be történeteken keresztül. Megosztja olvasóival egyedi látásmódjukat, élményeiket és sikerüknek kulcsát. A magyar nyelvű kiadvány 2013. Novemberétől kapható az újságárusoknál vagy előfizethető a www.forbes.hu oldalon.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.