Most 3 hónapig a Raiffeisen fizet minden díjat 10 ezer forintig ebben az akcióban

Azok számára, akiknek ezt a bank telefonon felajánlja és akik közülük teljesítik is a feltételeket, most 3 hónapon keresztül minden díjat a bank fizet legfeljebb 10  ezer forintig ebben az akcióban.

A Raiffeisen Bank a promóciós időszakban lakossági bankszámlát vezető ügyfelei körében aktív számlahasználatot ösztönző jóváírási akciót hirdet. Az akcióban azon ügyfelek vesznek részt, akiket a promóciós időszak alatt a bank telefonon keresztül megkeres, tájékoztat az akció részleteiről és felajánlja az abban való részvételt.

Az akció keretében a bank ügyfelenként összesen legfeljebb 10.000 Ft összegben jóváírja a promóciós időszakot követő 3 naptári hónapban (2014. április, május, június)  ügyfél összes forint és deviza bankszámláján a bankszámlavezetéssel, bankszámlán végrehajtott tranzakciókkal, illetve a bankszámlához kapcsolódó szolgáltatásokkal összefüggésben az aktuális Lakossági Kondíciós Lista szerint terhelődő díjat, költséget (pl. betéti kártya éves díja, havi számlavezetési díj, eseti átutalás díja, Mobil Banking szolgáltatás havi díja és tranzakciós díja, stb.)

A jóváírásra azon ügyfelek jogosultak akik az áprilistól júniusig terjedő 3 hónapos  időszakban legalább 2 naptári hónapban teljesítik az alábbi feltételeket:

1) bankszámlájukon legalább az aktuális minimálbérrel megegyező összegű bankon kívülről érkező jóváírás történik, ÉS

2) bankszámlájukról adott hónapban legalább 2 db tranzakciót indítanak a következők közül: bankkártyás vásárlás, készpénzfelvétel, eseti átutalás, állandó átutalás, csoportos beszedés.

A jóváírás további feltétele, hogy az ügyfél a jóváírás időpontjában élő bankszámlával rendelkezzen, illetve az ne álljon megszüntetés hatálya alatt. A jóváírási feltétel teljesülésének vizsgálata során a bank az ügyfél valamennyi bankszámláját figyelembe veszi.

A jóváírásra egyösszegben, legkésőbb 2014. július 31-ig kerül sor az áprilistól júniuig tartó 3 hónapos időszakban teljesült  tranzakciók figyelembevételével az ügyfél azon bankszámláján, melyen a fenti 1) pontban leírt jóváírási feltétel teljesült.

A promóció 2014. március 10-től 2014. március 31-ig tart.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.