Újra: AXA Direkt Pont számlanyitási akciós 20% visszatérítés bárhol, bármilyen fizetőeszközzel történő vásárlás után

Annak az ügyfélnek, aki az AXA Bank új Direkt Pontjában nyit AXA KamatHozó Bankszámlát és ahhoz a megadott típusú bankkártyát igényli, a bank jóváírja a bárhol, bármely fizetőeszközzel lebonyolított, egyszerűsített számlával igazolható vásárlásai vagy befizetett közüzemi számlái 20%-át (de legfeljebb 50.000 Ft után), amennyiben új AXA kártyájával legalább ennyit költ. Az akció márciusban is elérhető az AXA Banknál.

Az AXA Bank Direkt Pontjában (cím: Corvin Plaza, 1083 Budapest, Futó utca 37-45. 1. emelet) megnyitott AXA KamatHozó Bankszámlán a bank jóváírja a bankszámla megnyitását követően, de legkorábban 2014. március 1-től 2014. március 31-ig bárhol és bármilyen fizetőeszközzel végrehajtott vásárlásainak, illetve a postai készpénzátutalási megbízás (csekk) befizető szelvényével igazoltan befizetett közüzemi számláinak 20%-át, de legfeljebb 50.000 Ft után, amennyiben az ügyfél

  • bemutatja ezen vásárlásairól készült eredeti, egyszerűsített számláit legkésőbb 2014. április 15. 18:00-ig az AXA Bank Direkt Pontban ÉS
  • a KamatHozó Bankszámlához igényelt AXA Standard MasterCard vagy AXA World MasterCard bankkártyával 2014. március 1. és 2014. május 31. között legalább a jóváírás mértékével megegyező összegben sikeres vásárlást bonyolít le. Ha a jóváírás mértékét a vásárlások összege nem éri el, a jóváírást nem kapja meg az ügyfél.

Az akcióban csak olyan ügyfél vehet részt, aki a bankszámla igénylésének időpontjában nem rendelkezik az AXA Banknál lakossági bankszámlával.

Egy és ugyanazon vásárlásról szóló számla csak egyetlen alkalommal érvényesíthető. Az akcióban csak a megnyitott KamatHozó bankszámla tulajdonosa vehet részt, továbbá egy és ugyanazon számlatulajdonos csak egyetlen alkalommal vehet részt az akcióban, és így egyetlen alkalommal érheti el az 50 ezer Ft 20%-ának megfelelő, azaz  10.000 forintos maximális jóváírási limitet.

A jóváírást a bank 2014. június 16-ig teljesíti. A bankszámlához tartozó társkártyák vásárlásai nem számítanak bele a bankkártyás vásárlások összegébe.

Az akció 2014. március 1-től 2014. március 31-ig tart, de a bank bármikor jogosult visszavonni vagy módosítani az akciót.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.