Ismét ingyenes több tranzakció is a Raiffeisen Banknál

A Raiffeisen Banknál több bankszámla esetében visszatérnek az ingyenes tranzakciók. A visszatérés nyilvánvalóan  összefügg az MNB rekordbírságával, melynek indoklásában a jegybank kijelentette, hogy a korábban – esetleg akciósan – ingyenes tranzakciók díjának megemelése is lehet tiltott.

A számlavezetési havidíjak esetében mint az korábbról ismert, a DíjNullázó Plusz és a Bázis számlacsomagok kivételével minden havidíj 212 Ft-tal csökken majd 2015. január 1-től. A devizaszámla esetében ez a díjcsökkentés viszont 2014. március 17-től valósult meg, amivel a számlavezetés ismét díjmentessé vált.

Az átutalási díjtételekben ott, ahol csak a pénzügyi tranzakciós illetéket kell fizetni az átutalás során, – vélhetően az MNB múlt heti jelentős bírsággal járó állásfoglalásának hatására – minden díjtétel ingyenes lett 2014. március 17-től. Ezek a díjtételek az alábbiak:

– a már nem értékesített Lendület Számlacsomag és Menza Diákszámla esetében 0,3%, maximum 6.000 Ft helyett ingyenes lett a bankon belüli és bankon kívüli átutalás telefonon és internetbankon át és ugyanígy az állandó átutalás telefonon és internetbankon át, továbbá a csoportos beszedés minden csatornán.

– a DíjNullázó és az Aktivitás Számlacsomagban 0,3%, maximum 6.000 Ft helyett ingyenes lett a bankon belüli és bankon kívüli eseti átutalás az internetbankon át és ugyanígy az állandó átutalás telefonon és internetbankon át

– a Mindennapok Számlacsomagban 0,3%, maximum 6.000 Ft helyett ingyenes lett az eseti átutalás bankon belülre az internetbankon át és ugyanígy az állandó átutalás telefonon és internetbankon át, továbbá a csoportos beszedés minden csatornán.

– a Bázis Számlacsomagban 0,3%, maximum 6.000 Ft helyett ingyenes lett a csoportos beszedés telefonon és internetbankon át

A csoportos beszedések a fenti változásokon felül az átutalásokhoz hasonlóan nem változtak, ahol pedig ingyenes volt, ott ez meg is maradt.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.