Szállásajánlatok akár 50% kedvezménnyel, “intravénásan”

Az Intravéna kedvezményes szállásfoglalási rendszerén keresztül a hazai bankok prémium MasterCard kártyáival elérhető MasterCard Prémium Selection program keretében most számos belföldi szálláshely ajánlata közül válogathatnak a kártyabirtokosok és a szálláshelyeket 15-50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe.

Az ajánlat a MasterCard Premium Selection program résztvevői számára érvényes, amennyiben a http://www.intravena.hu/mcpremium oldalon keresztül foglalnak szállást. A kedvezmény abban az esetben vehető igénybe, ha a prémium MasterCard kártya birtokosa is a vendégek között van.

A kedvezmény igénybevételéhez ki kell tölteni a szállodák adatlapján az ajánlatkérés gombra kattintva megjelenő űrlapot. Az űrlapon a MasterCard Premium Selection kód mezőjébe be kell írni az ügyfél MasterCard Premium Selection programon keresztül kapott promóciós kódját. Az űrlap elküldése ajánlatkérésnek minősül, amire a szálloda emailben küld majd a részletes ajánlatot. Az ajánlat elfogadása megrendelésnek minősül, a szálloda visszaigazolásával válik foglalássá. Az ajánlat igénybevételének további feltétele a szállás ellenértékének prémium MasterCard kártyával történő kifizetése.

Az egyes szálláshelyek által adott kedvezmény mértéke időszakonként változhat. A kedvezmény kizárólag a rendszeren keresztül érkező foglalásokra és egyéni célokra érvényes, maximum 6 főig. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem vonható össze és kizárólag a napi szobaárakból ad kedvezményt. Csomagajánlatok igénybevételére nem jogosít. Ez alól kivétel, ha a szálloda a saját adatlapján ezt külön jelzi. A kedvezmény kiemelt és ünnepi időszakokban nem vehető igénybe.

Az ajánlat az alábbi magyar MasterCard kártyákkal vehető igénybe:

http://www.mastercard.com/hu/personal/hu/premium/premium-cards-hungary.html

Az ajánlat 2013. február 1-től visszavonásig szól.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.