Lakossági Partner Plusz ajánlóprogram a Budapest Banktól

Aki elégedett a Budapest Bank lakossági termékével/szolgáltatásával, az ajánlhatja a bankot családtagjainak, ismerőseinek, amiért cserébe most mind az ajánló, mind az ajánlott kedvezményeket kap.

Meghosszabbítva folytatódik a Budapest Bank Partner Plusz Programja azzal a céllal, hogy a bank lakossági termékekkel rendelkező ügyfelei az általuk már megismert, kipróbált és elégedettséggel használt – lakossági – banki termékeket, szolgáltatásokat, népszerűsítsék és ügyfélajánlást kezdeményezzenek.

A meglévő ügyfelek minél több új ügyfelet hoznak a bankhoz, annál értékesebb ajándékokat kapnak:

 • 1 sikeres ajánlást követően: 1 db. Sony USB kulcs (SONY USM4GM Pendrive, 4 GB)
 • 2 sikeres ajánlást követően: 1 db. Bburago játékautó (Bburago 1954 Mercedes Benz 300 SL, 1:18)
 • 3 sikeres ajánlást követően: 3 palack minőségi bor (Sauska Rosé 2013, 0,75l/Thummerer Cabernet Sauvignon 2009, 0,75l/ Vylyan Cabernet Franc 2008, 0,75l/ csomagolás: ablakos fa dobozban)
 • 4 sikeres ajánlást követően: 1db. Samsonite utazótáska (U70-009 Samsonite Suspension utazótáska, 53cmx33cmx32cm, 58l)
 • 5 vagy azt meghaladó sikeres ajánlást követően: 1. db. iPod zenelejátszó (iPod nano 7. generáció, 16 GB sötétszürke/ezüstszínekben)

Sikeres ajánlásnak számít, ha az ajánlott szerződést köt a bankkal. Például 4 sikeres ajánlást követően az ajánló ügyfél 1 db Samsonite utazótáskára jogosult. Ha korábban volt 2 érvényes ajánlása, amiért már kedvezményt kapott, akkor a jelen program keretében már csak 3 érvényes ajánlást tehet, melynek ajándéka a 3 palack minőségi bor. A programban ajánlóként maximum öt ajándék/kedvezmény adható, így ha a korábban meghirdetett termékajánlási programban már történt sikeres ügyfélajánlás, és az ajánló már kapott a szervezőtől ajándékot/kedvezményt, az beszámít a program által biztosított öt ajánlási lehetőségbe, de jelen ajánlási promócióban ajándékokra való jogosultság szempontjából a korábbi ajánlásokat nem veszik figyelembe.

Az ajánláshoz be kell fáradni egy Budapest Bank fiókba és kérni kell egy ajánlókártyát (vagy le kell tölteni és ki kell nyomtatni innen: http://www.budapestbank.hu/szolgaltatas/lakossag/img/partner_plusz_program_ajanlokartya.png), majd ki kell tölteni és át kell adni az ajánlott részére. Ezt követően az ajánlottnak személyesen be kell mennie a bankfiókba és át kell adnia az ajánlókártyát a banki termék igénylésekor.

A program keretében az ajánlott termékenként eltérő kedvezményekre számíthat;

 • bankszámla: visszakapja a számlanyitást követő két hónap betéti bankkártyás vásárlásainak 20%-át, de maximum 5.000 Ft-ot kedvezmény formájában, ha a számlanyitást követő 2 hónapon belül számlájára legalább a számlacsomag feltételének megfelelő összegű – ennek hiányában a minimálbérnek megfelelő összegű – jóváírás érkezik
 • személyi kölcsön vagy jelzáloghitel: visszakap egy havi törlesztőrészletének megfelelő összegű kedvezményt, maximum 50.000 Ft értékben
 • GO! Hitelkártya: az első 6 hónap mindegyikében automatikusan dupla vásárlási kedvezményt kap hitelkártyás vásárlásaira
 • befektetési termék: befektetési egyenleg legalább 3 millió forinttal történő növelése során 10.000 Ft-os SODEXO ajándékutalványt kap, ha új Budapest Bank Prémium bankszámlát nyit (melynek igénybe vételi feltétele, hogy a számlára 250.000 Ft összegű havi rendszeres jóváírás érkezzen, melynek elsődlegesen bérjóváírásnak kell lennie. Amikor ez nem teljesül, úgy az adott havi időszakra a Prémium folyószámlacsomagban (PR1) korrekciós díjként 1.057 Ft-ot számít fel a bank. A Prémium folyószámlacsomag (PR2) havi csomagdíja 4.999.999 Ft megtakarításig 1.057 Ft, 5.000.000 Ft megtakarítás felett 0 Ft)
 • kisvállalkozói számlanyitás esetén: az ajánlott igénybe veheti a kedvező feltételekkel rendelkező Budapest e-Üzleti Számlavezetési Csomagot, és azzal egyidejűleg 24 hónapig díjmentes elektronikus eseti átutalást igényelhet a NAV meghatározott költségvetési célszámláira
 • meghatározott termékekre szóló kisvállalkozói hiteligénylés esetén a bank elengedi a szerződéskötési díjat

A bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg a 200 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat.

A Partner Plusz Program honlapja:

http://www.budapestbank.hu/szolgaltatas/lakossag/partner-plusz-program.php

A program hirdetménye:

http://www.budapestbank.hu/common/letoltes/hirdetmeny/documents/H-156-2014-201403070100.pdf

Az ajánlóprogram meghosszabbított változata 2014. február 1-től 2014. április 30-ig  érvényes, de a bank szándékai szerint meghosszabbításra fog kerülni ezek után is.


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.