30 százalék kedvezmény a NESCAFÉ Dolce Gusto webáruházban a MasterCard Prémium Selection tagjai részére

dustoA hazai bankok prémium MasterCard kártyáival elérhető MasterCard Prémium Selection program tagjai most 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg a NESCAFÉ Dolce Gusto webáruház valamennyi termékét.

A NESCAFÉ Dolce Gusto az egyetlen egy-csészés kávéfőzőgép, amely a professzionális gépek 15 baros nyomásával működik, vetekedve a kávéházi gépek teljesítményével, garantálva a mindenkori tökéletes kávét és tejhabot. A készülék bármely italt kevesebb mint egy perc alatt készít el a NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulák segítségével. A NESCAFÉ Dolce Gusto exkluzív, könnyen használható, gondosan válogatott őrölt-pörkölt arabica és robuszta kávékeverékekkel töltött kapszuláit kifejezetten arra tervezték, hogy minden egyes csésze kávé tökéletesen friss legyen.

A kedvezmény igénybe vételéhez a webáruházban történő vásárlás előtt kell kattintani a „Kedvezmény igénybevétele” gombra, és le kell tölteni az egyedi kódot tartalmazó kupont. Rendeléskor regisztrálni kell a http://www.dolce-gusto.hu weboldalon (vagy ha aki már regisztrált, annak be kell lépnie) és fizetéskor a webáruház „Kosár” oldalán kell beírni a kódot, továbbá a végösszeget prémium MasterCard kártyával kell kiegyenlíteni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható. Egy kupon csak egyszer használható fel, egy személy azonban több kupont is igényelhet a promóció ideje alatt.

Az ajánlat az alábbi magyar MasterCard kártyákkal vehető igénybe

Az akció 2014. március 31-ig tart.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.