Lássuk, mit tud ma egy Platina bankkártya prémium szolgáltatásokkal, de prémium feltételek nélkül!

granit_platinum2014. február 3-ától Platinum PayPass érintésmentes bankkártyát bocsát ki a GRÁNIT Bank. A bank úgy hirdeti a termékét, hogy “Egyedülálló Prémium szolgáltatások Prémium feltételek nélkül”. Lássuk a kedvezményeket és a feltételeket!

A kártyához az alábbi szolgáltatások kapcsolódnak:
– érintésmentes fizetés belföldön tranzakciónként 3.000 Ft-ig PIN kód nélkül, afelett PIN kód megadásával
– külföldi utasbiztosítás akár 50 millió forintig terjedő orvosi költségtérítéssel
– hozzáférés 100 ország 300 városában található 600 repülőtér bármelyik VIP várójához
– részvétel a MasterCard Selection programban
– ingyenes belépés a budapesti Liszt Ferenc repülőtér Skycourt terminálján lévő MasterCard Lounge és a bécsi nemzetközi repülőtér Sky Lounge és Jet Lounge magas színvonalú várójába
Hertz és Avis kiemelt tagság: automatikusan magasabb kategóriás autó az alacsonyabb kategóriás autó áráért, emellett akár 10-20%-os kedvezmény is egy-egy foglalás alkalmával
– ingyenes értesítés kártyás tranzakciókról SMS-ben
– 7×24 órás ingyenes VIP ügyfélszolgálat a GRÁNIT Banktól
– sürgősségi asszisztencia bankkártya elvesztése miatti gyors készpénzellátási igény vagy azonnali kártyapótlás esetére
– a kártyabirtokos és vendégei számára a ProgramDeLuxe által szervezett előre foglalható, különleges rendezvények a hazai gasztronómia, művészet, design és szórakoztatás világában.

Ezek után lássuk a Platinum kártya igénylési feltételeit! A GRÁNIT MasterCard Platinum PayPass bankkártya igényléséhez nincs szükség jövedelemigazolásra, és forgalomelvárás sem kapcsolódik hozzá. A kártya bármelyik forint számlacsomaghoz igényelhető, egyetlen feltétel, hogy az igénylő félnek 18-75 év közötti természetes személynek kell lennie és rendelkeznie kell magyarországi lakcímmel. Ennyi az igénylési feltétel mindössze, azaz valóban prémium feltételek nélkül igényelhető.

A Platinum PayPass kártya kibocsátási díja 19.000 Ft, első éves díja 0 Ft, a második évtől az éves díj 15.000 Ft.

A kártyával az első két készpénzfelvétel bármely magyarországi ATM-ből díjmentes, de az akciós ingyenes készpénzfelvétel most 2 db helyett 4 db (az akció visszavonásig szól). Aki az ingyenes készpénzfelvételről nyilatkozik, annak a 4 db-ba beleszámít, ha pedig visszaáll 2 db-ra, úgy a 150 ezres Amennyiben az első, vagy a második készpénzfelvétellel átlépésre kerül a 2009. évi LXXXV. törvény 36/A. §-a szerinti 150 ezer forint limit, a 150 ezer forintot meghaladó összeg után a mindenkor hatályos normál díj kerül felszámításra, az alkalmazott fix összegű illetve minimum díj arányosítása nélkül!

A bankkártyás vásárlás ingyenes, a készpénzfelvétel díja pedig belföldi ATM-ből 0,75%+200 Ft, külföldön 1,3%+500 Ft, idegen belföldi bankfiókban és postán pedig 1,1%+500 Ft, külföldi bankfiókban 1,3%+1000 Ft.

Emellett elérhető a Platinum Plusz PayPass kártya is (60 éves korig), melynek kibocsátási díja 30.000 Ft, és éves díj helyett 7.500 forintos havidíja van, mely az első évben havi 6.500 Ft egy visszavonásig szóló akció keretében. (Az életév számítása úgy történik, hogy az igénylés évéből kivonásra kerül a kártyabirtokos születési éve.)

A Platinum Plusz kártya az alábbi 2 különbséggel rendelkezik a Platinum kártyához képest:
– díjmentes Priority Pass szolgáltatás: 2 belépés évente (ez a Platinum kártyával 24 euró/belépés/fő)
– a Platinum Plusz kártyához ingyen tartozik a Best Doctors Egészségbiztosítás, mely a Platinum kártyával még fizetés ellenében sem érhetők el. A Best Doctors egészségbiztosítást a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. nyújtja. A Biztosító kockázatviselés megszűnik a biztosítási évfordulón, amikor a GRÁNIT Platinum Plusz bankkártya-birtokos betölti a 75. életévét. A biztosítás lehetővé teszi, hogy a kártyabirtokos egy esetleges betegség esetén, a világ bármely pontján nagyon jó szakorvosok egyikével gyógyíttassa magát.

A biztosításról részletek ITT


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.