2000 ClubCard pont Tesco Vásárlókártya hitelkártyás online vásárlás esetén

tesco2000A Tesco.hu oldalon történő vásárlással most 2000 pont gyűjthető, amely több, mint a házhoz szállítás díja, vagyis összességében spórolhatunk vele az áruházi készpénzes fizetéshez képest.

Amennyiben Tesco Vásárlókártyával fizet 2014. január 01. és 2014. február 28. között, minden 15.000 forint feletti vásárlás esetén 2.000 Clubcard pontot ír jóvá a Tesco a kártyabirtokos Clubcard kártyáján.

Az akció 2014. január 1-től 2014. február 28-ig tart. 

További részletek:
Az akció ideje alatt adható kedvezmény jóváírásának feltétele, hogy a jóváíráskor a Tesco Vásárlókártya aktív legyen, illetve a vásárláskor felmutatott Clubcard száma a banknál rögzítésre kerüljön annak érdekében, hogy a Tesco Vásárlókártya használatával gyűjtött pontokat a Tesco jóvá tudja írni az ügyfél Clubcard egyenlegén. A jóváírása vásárlási tranzakciók lekönyvelésének hónapját követő második naptári hónap 15-ig történik meg.

Nem vehet részt a promócióban az a Tesco Vásárlókártya birtokos, akinek a hitelkártya számláján a promóciós időszak alatt 30 napot meghaladó fizetési késedelem mutatkozik; illetve akinek a hitelkártyáján csalás gyanúja merült fel.

Amennyiben egy ügyfél több Tesco Vásárlókártyával (és ehhez kapcsolódóan több eltérő hitelkártyaszámlával) rendelkezik, úgy az egyes kártyák külön vesznek részt az akcióban, a költési összegek nem adódnak össze.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.