Akár 10.000 Ft kedvezmény mobiltelefon árából Raiffeisen OneCarddal – 2014. márciusig

illusztrációRaiffeisen OneCarddal rendelkező ügyfelek akár 10.000 Ft kedvezményt kapnak szinte valamennyi mobiltelefon árából havidíjas új vagy lejárt hűségidejű hang-előfizetésre, 2 év hűségidővel. A kedvezmény Domino hang-csomagban is igénybe vehető, amelynek mértéke 5.000 Ft.

 

A kedvezmény a mindenkori akciós készülék árlistákban szereplő, a választott konstrukciónak megfelelő készülékárakból érvényesíthető. IPhone vásárlása esetén nem vehető igénybe. A részletfizetést csak a 10 ezer Ft, vagy a feletti kezdő befizetéssel (belépési díj nélkül) rendelkező készülékek esetén biztosítja a Telekom. Az ajánlat természetes személyek által, mobiltelefon vásárlással egybekötött új és lejárt hűségidejű havidíjas hang-előfizetéssel 2 év hűségidő vállalása esetén, valamint Domino hang-előfizetés vásárlása esetén vehető igénybe. A kedvezményt egy előfizető egy naptári évben legfeljebb egy alkalommal veheti igénybe, maximum egy készülék, az adott készülék vételárának, illetve kezdőrészletének erejéig. A Telekom mobil szolgáltatására előfizető neve meg kell, hogy egyezzen Raiffeisen OneCard Bank- vagy Hitelkártyán szereplő névvel. A készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet.

Az akciót az év elején meghosszabbította a Raiffeisen Bank, így az 2013. október 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2014. március 31-ig tart.

Bővebb információ a Telekom állandó kedvezményeiről

https://onecard.raiffeisen.hu/web/onecard/allando-kedvezmenyek/magyar-telekom

Üzletkereső:

https://onecard.raiffeisen.hu/web/onecard/uzletkereso/magyar-telekom


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.